Gaat Jim Carrey opnieuw 'The Grinch' spelen in een vervolg?

Gaat Jim Carrey opnieuw 'The Grinch' spelen in een vervolg?

De acteur zou er zelf een duidelijke mening over hebben gevormd volgens zijn team.

Er gingen de laatste tijd geruchten dat Jim Carrey opnieuw de Grinch zou willen spelen, maar het lijkt erop dat die ongegrond waren.

Onlangs werd er gespeculeerd dat er mogelijk een vervolg op komst was op How the Grinch Stole Christmas uit 2000 en dat Carrey opnieuw het nukkige groene schepsel zou willen spelen.

Niks van waar
Een vertegenwoordiger van de acteur ontkent nu deze geruchten. Het volgende werd verteld aan People Magazine:

"Er zit geen waarheid in het gerucht dat Jim de Grinch zal gaan spelen in een vervolg op The Grinch."

Uitdagende rol
Ron Howard regisseerde film uit 2000 waarin Carrey van top tot teen bedekt was met groene vacht om het personage te spelen die de kerstmis van de inwoners van Whoville verpest.



Carrey heeft in het verleden vaak geklaagd over wat er kwam kijken bij het invullen van de rol. Zo huurde hij een assistent in die in het verleden CIA-agenten leerde hoe ze om moesten gaan met marteling. Carrey gaf vaker aan dat het pak van de Grinch voelde alsof hij levend werd begraven.

Carrey de kluizenaar
Naast Carrey speelden in de film ook acteurs mee als Taylor Momsen, Jeffrey Tambor, Christine Baranski en Molly Shannon. Anthony Hopkins vertelde het verhaal als voice-over.

In 2018 maakte Universal nog een animatiefilm over The Grinch in samenwerking met Illumination.

Carrey zal ondertussen sowieso niet vaak meer als acteur te zien zijn. Hij heeft eerder laten weten met pensioen te willen gaan om een rustig leven te leiden.



NieuwsFilm

meest populair