Deze acteur heeft superveel zin in 'Now You See Me 3'

Deze acteur heeft superveel zin in 'Now You See Me 3'

Het is zo goed als zeker dat het derde deel in de succesvolle franchise er komt.

Hoewel het geen grote franchise is, hebben de twee bestaande Now You See Me-films meer dan genoeg winst gemaakt om een derde deel te willen maken.

En daar is ook Jesse Eisenberg, die we het beste kennen uit films als The Social Network, het mee eens. Tijdens de promotieronde voor zijn nieuwe film Manodrome werd hem gevraagd of hij uitkijkt naar een derde Now You See Me.

Aantrekkelijke films
De twee bestaande films gaan over illusionisten die gewaagde overvallen uitvoeren en hebben een herkenbaar Ocean's 11-achtige toon die een groot publiek aanspreekt.

Eisenberg vindt het geweldig om de rol van J. Daniels Atlas te spelen en dat is om de volgende reden:

"Het is de bedoeling dat we Now You See Me 3 volgend jaar filmen. Ik kan niet wachten. In tegenstelling tot een film als deze waarin ik een personage vol woede en depressie speel, is mijn personage in de Now You See Me-films heel zelfverzekerd en een showman. Voor een acteur is het een verademing om ook zulke rollen te kunnen spelen."



Veel terugkerende gezichten
Eisenberg, Woody Harrelson en Morgan Freeman zullen opnieuw de rollen uit de eerste twee films spelen.

Ruben Fleischer (Uncharted, Venom) regisseert en Michael Lesslie (Assassin's Creed) schrijft het script. Alex Kurtzman en Bobby Cohen produceren.



NieuwsFilm

meest populair