Now You See Me (2013)

Come in close, because the more you think you see, the easier it'll be to fool you

Net als een goede goocheltruc is Now You See Me voornamelijk show, maar is desondanks zeer vermakelijk.
play

6,3 details

  • 115 Min
  • Misdaad
  • Mystery
  • Thriller
  • Frankrijk
  • Verenigde Staten
115 Min Frankrijk

In deze misdaadthriller raakt een FBI-team verwikkeld in een kat-en-muisspel met een superteam van 's werelds grootste illusionisten, die tijdens hun shows een reeks gedurfde bankovervallen uitvoeren en vervolgens het geld aan hun publiek schenken.

Regie
Louis Leterrier
Cast
Morgan Freeman, Michael Caine, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Mélanie Laurent, Dave Franco, Isla Fisher, Common, David Warshofsky, Michael Kelly, Stephanie Honore, José Garcia, Caitriona Balfe, Caitriona Balfe, Jessica Lindsey.
Budget
$ 75.000.000
Opbrengst
$ 117.698.894
Release
31.05.2013
Release NL
27.06.2013
Release DVD
12.11.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Louis Letterier | Cast: Jessie Eisenberg (J. Daniel Atlas), Mark Ruffalo (Dylan Rhodes), Woody Harrelson (Merritt McKinney), Mélanie Laurent (Alma Dray), Isla Fischer (Henley Reeves), Dave Franco (Jack Wilder), Michael Caine (Arthur Tressler), Morgan Freeman (Thaddeus Bradley) e.a. | Speelduur: 115 minuten | Jaar: 2013

Bij een optreden van een illusionist weet je precies wat je te wachten staat. Dat wat zich op het podium afspeelt slechts een goede truc is, weet je van tevoren. Een deel van het vermaak is je mee te laten nemen in de illusie. Een goede illusionist kan je met alle show en spektakel even laten geloven dat wat hij laat zien daadwerkelijk magie is. Het leukste van zo’n show is om achteraf na te denken over hoe de vork nu precies in de steel zit. Hetzelfde geldt voor Now You See Me.

Het illusionistengezelschap The Four Horsemen maakt direct indruk door tijdens hun eerste show een bank aan de andere kant van de wereld te beroven, en daar laten ze het niet bij. De schaal en ambitie van hun trucs en de spectaculaire uitvoeringen hiervan vormen de hoogtepunten van de film. Met name het debuutoptreden in Las Vegas doet de reputatie van die stad eer aan. Met duizelingwekkende bewegingen zwiert de camera door de gigantische arena, en door al het vertoon kan je niet anders dan je afvragen hoe de vier hun onmogelijk lijkende trucs voor elkaar hebben gekregen.

videotrailers & clips

alle artikelen (11)

Now You See Me Nieuwsberichten

Laatste reacties

MovieMazzter

"...deze film heeft een prettige vibe en een interessant thema. Uiteraard ook een sterrencast. Toch viel......"

Bartelo

"...Deze film vond ik zo tegenvallen. Gelijk al in het begin, veel te gelikt en vond het vaak heel nep g......"

Tarkus

"...Uitstekende film is dit, overtreft al mijn verwachtingen. Prima cast, zowel de oudere garde als de......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Now You See Me

acties