Jesse Eisenberg geeft een veelbelovende update over 'Now You See Me 3'

Jesse Eisenberg geeft een veelbelovende update over 'Now You See Me 3'

De acteur denkt dat de opnames voor 'Now You See Me 3' dit jaar zullen beginnen

Acht jaar na het tweede deel geeft Jesse Eisenberg een zelfverzekerde update aan Collider over de langverwachte Now You See Me 3.

En nee, het is geen illusie.

De komende zes maanden
Jesse Eisenberg denkt dat de opnames voor Now You See Me 3 dit jaar zullen beginnen en onthult dat hij het script voor de film al heeft gelezen.

"Ja, dat heb ik gedaan (het script gelezen). Hopelijk zullen de opnames in de komende zes maanden gebeuren. Ik denk dat het zal gebeuren, het lijkt erop dat het zal gebeuren. Ja, het is echt geweldig," aldus Eisenberg.

teamwerk en intelligentie
Ook vertelt de acteur dat de nieuwe film een trend uit de vorige voortzet: "Wat ik er zo leuk aan vind, is dat ik net het script heb gelezen, dat het intelligentie viert en dat het niet gewelddadig, maar opwindend is."



"En het is zo raar om dat te zien, omdat het zo voor de hand liggend klinkt, en het klinkt alsof dat gebruikelijk is, maar het is eigenlijk vrij ongebruikelijk om een ??film te hebben die binnen deze franchise, die eigenlijk alleen maar over teamwerk en intelligentie gaat, in plaats van alleen over geweld," aldus Eisenberg.

NieuwsFilm

meest populair