Jesse Eisenberg neemt het op tegen Andrew Tate-achtige mannengroepen in 'Manodrome'

Jesse Eisenberg neemt het op tegen Andrew Tate-achtige mannengroepen in 'Manodrome'

Verse trailer voor deze nieuwe thriller met donker komisch randje.

Lionsgate heeft een officiële trailer uitgebracht voor de film Manodrome. Deze drama/thriller met Adrien Brody en Jesse Eisenberg gaat over giftige mannelijkheid en kwetsbare mannen die een obsessie hebben met het man zijn.

De film draait om een Uber-chauffeur Ralphie (Eisenberg), die het lichaam van een bodybuilder wil. Hij worstelt met problemen van buitenaf en innerlijke demonen. Dan wordt hij ingewijd in een mannenclub en verliest hij de grip op de realiteit.

Mannencast
Hoofdrol van de film is verrassend genoeg voor Jesse Eisenberg. We kennen hem tot nu toe vooral van zijn ielige personages in o.a. Adventureland, maar hij heeft zich voor deze rol opgepompt en een strak kapsel aangemeten. Aan de andere kant aan het hoofd van de cult zien we Adrien Brody, bekend van Predators en King Kong.

Verantwoordelijke voor het script regie van de film is John Trengove. De Zuid-Afrikaanse indie regisseur maakte in 2017 de film The Wound over mannenbesnijdenis in Zuid-Afrika. Manodrome is zijn tweede lange speelfilm.

Release Manodrome
De film beleefde zijn première eerder dit jaar tijdens het Berlijns filmfestival, waar het voornamelijk positieve reacties ontving. De film wordt vanaf 17 november in Amerikaanse bioscopen getoond. Een releasedatum voor Nederlandse bioscopen is vooralsnog onbekend. Bekijk hieronder de duistere trailer:



NieuwsFilm

meest populair