Laatste film van filmlegende Clint Eastwood (93) is klaar

De legendarische regisseur en acteur lijkt hiermee echt zijn loopbaan in Hollywood af te ronden.

De opnames van Juror #2, de titel die wordt genoemd als de allerlaatste film van acteur/regisseur Clint Eastwood, zullen naar verluidt morgen zijn afgerond volgens World of Reel.

Nicholas Hoult, Toni Collette, Kiefer Sutherland, Leslie Bibb en Zoey Deutch spelen de hoofdrollen in de film die zich afspeelt gedurende een moordrechtszaak.

Snelle Clint
De opnames van de film vonden afgelopen juni en juli al plaats in de Amerikaanse staat Georgia, maar werden stilgelegd door de acteursstaking.

Er waren nog maar tien dagen nodig om de opnames af te ronden, en die lijken nu te zijn opgemaakt. Eastwood is daarnaast ook een regisseur die razensnel werkt.

Moreel dilemma
Hoult speelt een jurylid met een serieus dilemma; hij beseft dat hij iemand heeft omgebracht in een auto-ongeluk, maar moet nu de andere juryleden ervan zien te overtuigen dat hij de onterecht beschuldigde onschuldig is, zonder zichzelf verdacht te maken.


Bekijk hier de foto's vanaf de set van de 93-jarige filmmaker

Het project betreft Eastwoods 40e film als regisseur. Eerder maakte hij filmklassiekers als Unforgiven, Mystic River, Gran Torino, Million Dollar Baby en Letters from iwo Jima.

Goede marketing
Warner Bros. Pictures zal de film uitbrengen en zal in de marketing waarschijnlijk gebruik maken van het feit dat dit Clint's laatste film is.NieuwsFilm

meest populair