Oscarwinnaar Jessica Chastain schittert in 'Memory'-trailer

Chastain is te zien naast Peter Sarsgaard, die de laatste tijd ook veel lof kreeg voor zijn rol in de film.

Het grappig genaamde Ketchup Entertainment heeft de eerste trailer voor Michel Franco's bloedserieuze dramafilm Memory online gezet.

De film, niet te verwarren met Liam Neeson's niemendalletje van vorig jaar, gaat over Sylvia (Jessica Chastain), een maatschappelijk werker die een simpel en gestructeerd leven leidt.

Onverwachte reünie
Haar rustige leven wordt verstoord wanneer Saul (Peter Sarsgaard) haar volgt naar huis na een reünie van hun middelbare school.

Saul heeft kort geleden zijn geheugen verloren en zijn plotselinge ontmoeting met Sylvia zorgt ervoor dat vergeten herinneringen uit het verleden worden opgerakeld.

Droomcast
Chastain en Sarsgaard worden in de film vergezeld door acteurs als Elsie Fisher, Merritt Wever, Jessica Harper, Brooke Timber en Josh Charles.Franco, Eréndira Núñez Larios, Alex Orlovsky en Duncan Montgomery produceren de onafhankelijk gemaakte film.

Oscarkanshebber?
Memory beleefde zijn première tijdens het 80e International Film Festival van Venetië. Franco werd genomineerd voor de Gouden Leeuw en Sarsgaard won de prijs voor Beste Acteur.Memory is vanaf 5 januari 2024 te zien in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog onbekend wanneer de film in Nederland verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair