Mysterieuze teaser voor 'Godzilla x Kong: The New Empire'

Monsterfans zullen blij zijn met niet een maar twee aanstaande blockbusters over het gigantische beest.

Een goede monsterfilm is altijd iets om naar uit te kijken. De laatste tijd komen er wel vaker artikelen langs over Godzilla Minus One, die vooralsnog erg sterk is onthaald. Daar blijft het echter niet bij, want wist je dat ook Godzilla x Kong: The New Empire verschijnt?

UPDATE: Ondertussen is de teaser trailer verschenen.

Er is nog maar tamelijk weinig bekend over deze blockbuster. Deze film wordt gemaakt door Adam Wingard, die al eerder Godzilla vs. Kong maakte. De belangrijkste rollen zullen worden ingevuld door Dan Stevens, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry.

Wat te verwachten
In The New Empire krijgen we te zien hoe Kong en Godzilla het opnemen tegen een kolossale onontdekte dreiging verborgen in onze wereld. Ook zullen we meer leren over de achtergrond van de twee monsters en uiteraard Skull Island.

De opnames voor de film zitten er al even op. In november rondde Wingard deze af. Het is vooralsnog onbekend of Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Julian Dennison en Kyle Chandler uit het origineel terugkomen.

Meer
Het lijkt er echter op dat we niet meer erg lang zullen hoeven te wachten op nieuwe informatie. Op de Instagram-pagina van de film werden meerdere afbeeldingen gedeeld, met de tekst: "something is coming".Het lijkt hier om een bloederige handafdruk te gaan van Kong, dus hopelijk worden we binnenkort getrakteerd op nieuwe beelden of misschien zelfs wel een trailer. Hou FilmTotaal in ieder geval in de gaten voor meer nieuws!

NieuwsFilm

meest populair