Twee titanen bundelen hun krachten in eerste epische trailer 'Godzilla x Kong: The New Empire'

Twee titanen bundelen hun krachten in eerste epische trailer 'Godzilla x Kong: The New Empire'

Godzilla en Kong zijn terug, en sterker dan ooit tevoren.

Warner Bros. Pictures heeft zojuist de eerste trailer van de geanticipeerde film Godzilla x Kong: The New Empire uitgebracht. De trailer laat zien hoe de twee titanen na hun clash in Godzilla vs. Kong hun krachten moeten bundelen om een nieuwe dreiging te verslaan.

Godzilla-fans hebben het goed. Onlangs kwamen de film Godzilla Minus One en de serie Monarch: Legacy of Monsters al uit, en nu krijgen ze al hun eerste blik op het nieuwste deel in het 'Monsterverse'.

Synopsis
De officiële synopsis luidt als volgt: De epische strijd gaat door! Het Monsterverse van Legendary Pictures volgt de explosieve krachtmeting van Godzilla vs. Kong op met een geheel nieuw avontuur waarin de almachtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het opnemen tegen een kolossale, onontdekte dreiging die verborgen is in onze wereld en hun bestaan - en dat van ons - op de proef stelt.

Godzilla x Kong: The New Empire duikt verder in de geschiedenis van deze Titans en hun oorsprong, evenals de mysteries van Skull Island en daarbuiten, terwijl het de mythische strijd blootlegt die deze buitengewone wezens heeft helpen smeden en hen voor altijd aan de mensheid heeft gebonden.

Details
Onder andere Rebecca Hall en Bryan Tyree Henry zijn weer van de partij om hun personages uit Godzilla vs Kong te vertolken. Nieuwe castleden zijn onder andere Dan Stevens, Alex Ferns en Fala Chen.


Godzilla x Kong: The New Empire is vanaf 11 april 2024 te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair