Shadow laat zich zien voor 'Sonic the Hedgehog 3': eerste beeld onthuld

Shadow laat zich zien voor 'Sonic the Hedgehog 3': eerste beeld onthuld

Na Sonic, Tails en Knuckles krijgen we in Sonic 3 ook Shadow te zien.

Een van de succesvolste films van dit jaar is de animatiefilm The Super Mario Bros. Movie. De film wist bijna $1,4 miljard op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Het succes was er waarschijnlijk niet geweest als de eerdere Sonic-films niet waren verschenen.

Sonic the Hedgehog en Sonic the Hedgehog 2 uit respectievelijk 2020 en 2022 presteerden financieel minder, maar werden goed ontvangen en haalden gezamenlijk zo'n $720 miljoen. Het derde deel verschijnt volgend jaar.

Sonic 3
In Sonic the Hedgehog 3 keren de figuurtjes Sonic the Hedgehog (Ben Schwartz), Miles "Tails" Prower (Colleen O'Shaughnessey) en Knuckles the Echidna (Idris Elba) uiteraard weer terug. Ze krijgen te maken met Shadow the Hedgehog.

De kunstmatige levensvorm Shadow the Hedgehog is gemaakt door Dr. Gerald Robotnik, de grootvader van Dr. Eggman. Hij wordt gezien als de "de ultieme levensvorm". In de games verandert hij in een slechterik en wil hij de wereld vernietigen met een ruimteschip. Uiteindelijk redt hij de aarde samen met Sonic.

Eerste blik
Via Paramount Pictures krijgen we nu een eerste blik op Shadow. "Off and RUNNING," luidt de boodschap. Sonic 3 staat gepland voor 20 december 2024.



NieuwsFilm

meest populair