Eerste reacties 'Wonka': pure magie of goedkoop tussendoortje?

Eerste reacties 'Wonka': pure magie of goedkoop tussendoortje?

Het lijkt erop dat Timothée Chalamet wederom aantoont dat hij een 'Hollywood-heavyweight' is.

De laatste paar weken komen er wel vaker artikelen langs op FilmTotaal over Wonka. Recentelijk werd gezegd dat er een grote kans was dat de blockbuster zou kunnen floppen, maar hoe zien de eerste reacties er eigenlijk uit?

In Wonka is de hoofdrol weggelegd voor Timothée Chalamet, o.a. bekend van Call Me By Your Name en Dune. Hij kruipt in de huid van een jonge Willy Wonka in de peperdure film van regisseur Paul King. Laatstgenoemde wist al eerder hoge ogen te gooien met het Paddington-tweeluik.

Vrees
Wonka schijnt ongeveer zo'n 125 miljoen dollar gekost te hebben, maar de box-office voorspellingen zijn niet erg veelbelovend. Eerder deze maand werd gemeld dat de verwachting is dat de blockbuster in zijn eerste paar dagen maar 20 miljoen dollar op zal halen.

Misschien dat deze cijfers er nu toch wat beter uit zullen komen te zien. De eerste reacties en recensies op de film zijn namelijk erg goed. De mensen die Wonka al hebben gezien zijn het grotendeels met elkaar eens en geven de blockbuster overtuigende cijfers.

Reacties
Zo zegt een iemand: "Als ik heel eerlijk ben had ik niet heel erg hoge verwachtingen maar het was echt top" of zelfs "Wonka is pure magie en nu al een 'holiday classic'!" Bekijk een handjevol reacties hieronder.











Interesse in Wonka? Deze zal vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair