Wyatt Russell: "Thunderbolts wordt geen standaard Marvel-film"

Wyatt Russell: "Thunderbolts wordt geen standaard Marvel-film"

Gaat Thunderbolts zorgen voor een frisse wind in het ietwat uitgebluste MCU?

Thunderbolts belooft niet zomaar een Marvel-film worden. Althans, dat is wat acteur Wyatt Russell beweert in een nieuw interview met MTV.

Russell speelde de rol van US Agent in de serie The Falcon and the Winter Soldier en zal het personage opnieuw spelen in Marvels antwoord op The Suicide Squad.

Iets heel anders
Tijdens een panel met Josh Horowitz van MTV gaf Russell aan dat hij nog geen volledig script van de film heeft gelezen, maar dat hij wel super enthousiast is over de film:

"Ik ken regisseur Jake Schreier erg goed en kijkende naar hoe slim hij is en hoe graag hij dingen interessant en anders wil neerzetten, maar ook ieders talent wil benutten kan het alleen maar iets bijzonders worden.

Dit verwacht je niet
En het verhaal dat ze hebben bedacht is erg interessant. Ik weet delen van het verhaal en hoe alles gaat werken, maar mag er niks over delen."



Russell voegde eraan toe:
"Maar het wordt zeker geen standaard Marvel-film zoals we die eerder hebben gezien. Hij wordt vermakelijk, maar ook anders dan je verwacht. We gaan er keihard voor. We nemen niks voor lief en doen er alles aan om een goede Marvel-film neer te zetten."

Gruwelijke cast
Russell is maar een deeltje van de Thunderbolts-puzzel. Hij wordt vergezeld door o.a. Sebastian Stan (Winter Soldier), Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Red Guardian), Hannah John-Kamen (Ghost), Olga Kurylenko (Taskmaster) én Steven Yeun als Sentry.



De film had eigenlijk al in 2024 moeten verschijnen, maar de opnames zijn nog niet eens begonnen. Daardoor komt de film nu pas in juli 2025 uit.

NieuwsFilm

meest populair