Deze spannende tijdreisfilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

De bijna nieuwe film 57 Seconds met Josh Hutcherson en Morgan Freeman dendert de Netflix Top 10 binnen.

In een klap heeft de Netflix Top 10 een nieuwe nummer één. Het betreft geen Netflix Original, maar het is wel een recent verschenen scifi-actiefilm, namelijk 57 Seconds met de grote namen Josh Hutcherson en Morgan Freeman.

UPDATE: Opeens is 57 Seconds van Netflix verdwenen... Een verklaring is er nog niet.

De film verscheen dit jaar en komt van regisseur Rusty Cundieff. Netflix omschrijft de scifi-actiefilm met woorden als "hersenbrekend" en "spannend". Je ziet ook rollen van Greg Germann, Lovie Simone en Sammi Rotibi.

Mager ontvangen
57 Seconds is overduidelijk een dertien-in-een-dozijn actiefilm, gezien de ontvangst op Rotten Tomatoes. De Tomatometer komt niet verder dan 13 procent na overigens maar 8 recensies, en de publieksscore blijft voorlopig hangen op 51 procent.

Recensent Richard zag de 57 Seconds voor FilmTotaal en kwam tot twee sterren: "De uitstekende cast van 57 Seconds had een betere film met een hoger budget verdiend. De lijst van tijdreis-sciencefictionfilms is weer wat langer geworden, maar qua kwaliteit bungelt 57 Seconds helaas ergens onderaan."

Nu op Netflix
Heb je zin in 57 Seconds, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Nadat hij op een apparaat is gestuit waarmee hij de tijd snel kan resetten, gebruikt een journalist zijn nieuwe kracht om een rekening te vereffenen met een meedogenloos bedrijf.

NieuwsFilm

meest populair