3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van hilarische komedie tot ontroerende klassieker: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

We're the Millers (2013)
Regie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a. | Te zien op: Prime Video
Wanneer de volledige voorraad van drugsdealer David gestolen wordt, krijgt hij van zijn leverancier de opdracht om een paar honderd kilo marihuana vanuit Mexico het land in smokkelen. Dat doet hij op een slimme manier: hij gaat met een camper en vraagt zijn strippende buurvrouw en twee tieners om zijn gezinsleden te spelen. De reis verloopt echter allesbehalve vlekkeloos.The Piano (1993)
Regie: Jane Campion | Cast: Holly Hunter, Harvey Keitel, Sam Neill, e.a. | Te zien op: Netflix
Ada McGrath, een dove Schotse vrouw die niet meer praat sinds haar zesde, wordt door haar vader uitgehuwelijkt aan Alisdair Stewart, een gevoelloze man uit Nieuw-Zeeland. Daar vertrekt ze samen met haar dochter Flora en haar geliefde piano naartoe. Al snel ontwikkelt ze een even onverwachte als sensuele relatie met een andere vreemdeling.
 


The Notebook (2004)
Regie: Nick Cassavetes | Cast: Ryan Gosling, Rachel McAdams, James Marsden, e.a. | Te zien op: Prime Video
Tijdens een vakantie ontmoet rijkeluismeisje Allie Hamilton de knappe arbeiderszoon Noah Calhoun. Direct springen de vonken over. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven ze een prachtige zomer vol liefde en passie. Maar wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, verliezen ze elkaar uit het oog. De grote vraag is of hun liefde krachtig genoeg is om al deze ellende te overleven.
 


NieuwsFilm

meest populair