We're the Millers (2013)

-If anyone asks.

Kluchtige komedie waarin een dealer drie vreemden weet te strikken om zijn gezin te spelen, zodat hij onopvallend drugs vanuit Mexico kan smokkelen.
play

6,1 details

  • 110 Min
  • Komedie
  • Misdaad
  • Verenigde Staten
110 Min Verenigde Staten

David Burke is een kleinschalige drugsdealer die het houdt bij het handelen met volwassenen en dus absoluut niet in zee gaat met de jeugd. Alles gaat van een leien dakje, tot hij onverwachts genoodzaakt is voor het grote geld te gaan. David besluit op een slimme en valse manier een familie te stichten met de buren, wat deel uit maakt van een plan om een grote hoeveelheid wiet de VS in te smokkelen vanuit Mexico.

Regie
Rawson Marshall Thurber
Cast
Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, Jason Sudeikis, Kathryn Hahn, Ed Helms, Luis Guzmán, Nick Offerman, Thomas Lennon, Ken Marino, Tomer Sisley, Matthew Willig, Mark L. Young, Laura-Leigh, Molly C. Quinn.
Budget
$ 37.000.000
Opbrengst
$ 269.994.119
Release
07.08.2013
Release DVD
14.01.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jason Sudeikis (David Clark), Jennifer Aniston (Rose O’Reilly), Will Poulter (Kenny Rossmore), Emma Roberts (Casey Mathis), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Jaar: 2013

Het is de goden verzoeken om uitvoerig op drugs gecontroleerd te worden: als onverzorgde dertiger in je eentje vanuit Mexico de Verenigde Staten in proberen te rijden. Probleem voor David Clark. De slonzige kruimeldealer zonder vrienden of familie moet in korte tijd een grote lading wiet over de grens heen zien te smokkelen. Wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen, dus komt hij met het idee om zich als een braaf gezinnetje in een camper voor te doen. Nu alleen nog de familieleden. Een stripper in geldnood, een punkmeisje van de straat en een sukkelige knul uit de buurt blijken daar allemaal wel voor te porren te zijn. De familie Miller kan op vakantie!

Het eenvoudige uitgangspunt is een bron voor een serie kluchtige toestanden in We’re the Millers, de derde speelfilm van Rawson Marshall Thurber, die in 2004 doorbrak met de uitermate flauwe culthit Dodgeball: A True Underdog Story. Ook nu gaat de humor regelmatig behoorlijk de melige kant op, maar het blijft allemaal goed te behappen vanwege de enthousiaste cast en het scherp geschreven scenario (voor het eerst niet uit Thurbers eigen hand).

videotrailers & clips

alle artikelen (6)

We're the Millers Nieuwsberichten

We're the Millers

acties