Stevige spoilerfoto 'Deadpool 3' onthult brute dood van bekend 'X-Men'-personage

Die MCU-introductie lijkt in ieder geval van korte duur te zijn...

Nu de stakingen van zowel de acteurs als de schrijvers zijn opgelost, is de productie van onder andere Marvels Deadpool 3 hervat en het internet wacht inmiddels met spanning op nieuwe details.

We weten al een tijdje dat de X-Men naar het Marvel Cinematic Universe gaan komen en opgedoken setfoto's geven misschien een net iets grote onthulling over de terugkeer van één van hen. LET OP! SPOILERS!

Oude bekende
De kiekjes laten namelijk een glimp zien van wat lijkt op een intens gevecht tussen Hugh Jackman's Wolverine, Ryan Reynolds' Deadpool en niemand minder dan grote vijand Sabretooth. Bekijk ze hieronder:


Zoals de meeste fans wel weten, heeft Sabretooth een belangrijke geschiedenis met Wolverine. In de eerste X-Men (2000) werd hij gespeeld door Tyler Mane waarna Liev Schreiber hem vertolkte in X-Men Origins: Wolverine (2009). Het is onduidelijk of zij het zijn op de foto's.

Fantastic Four en Taylor Swift?
Verder is er nog een klein interessant detail zichtbaar. Een auto met geschilderde vlammen die redelijk lijkt op de Hot Rod van Human Torch.

Daarnaast heeft Marvel Studios nog niet bevestigd of Taylor Swift haar opwachting zal maken als Dazzler, maar de geruchten blijven nadat ze tijdens een NFL-wedstrijd werd gespot met Reynolds, diens vrouw Blake Lively (met wie Swift goed bevriend is) en regisseur Shawn Levy.

NieuwsFilm

meest populair