Jason Momoa en Chris Hemsworth bekvechten: "De mijne is groter"

Jason Momoa en Chris Hemsworth plagen elkaar met hun superheldenkostuums en die interactie maakt social media een leukere plek om te zijn

Twee van de grootste Hollywood-sterren gaan verder in hun 'vete'. Jason Momoa en Chris Hemsworth 'bekvechten' al een tijdje over wie de grootste heeft - en die interactie maakt social media een leukere plek om te zijn.

Aquaman the Lost Kingdom van Jason Momoa zal in december eindelijk in de bioscoop landen. De ster plaatste daartoe een filmpje op TikTok in zijn Aquaman-pak. Zijn kostuum moet nog verder worden ingenomen en bevat spelden rond zijn biceps.

Flinke biceps
Zijn kostuum heeft lange mouwen, waardoor je zijn spierballen niet ziet. Waarschijnlijk is het pak ook gewatteerd op de juiste plekken. Jason grapt hierover dan ook in de onderstaande TikTok-video: "Wat doe je, Hemsworth? Jij moest hiervoor werken, maar ik niet."

De acteur uit Thor heeft echter een superhelden-kostuum zonder mouwen. Voor hem is het des te belangrijker om goed gespierde biceps van zichzelf te hebben. Chris hapt dus hier meteen terug in dit TikTok-filmpje.

Flink trainen
Chris zal overigens te zien zijn in de nieuwe Furiosa: A Mad Max Saga en antwoordt in de sportschool terwijl hij zijn biceps traint: "Ik vind jouw padded kostuum erg mooi. Maar ik geef de voorkeur aan blote huid. Ik vind je best tof, Aquaman."

@prideofgypsies Eat your heart out, @Chris Hemsworth ? original sound - Jason Momoa


NieuwsFilm

meest populair