Nieuwe 'Ocean's 11': opvallende rollen voor Margot Robbie en Ryan Gosling

De prequel op de favoriete misdaadfilm Ocean's 11 begint vorm te krijgen.

In 2001 verscheen de misdaadkomedie Ocean's 11, een remake van de film Rat Pack uit 1960. Daarna verschenen nog twee films en in 2018 was er de spin-off met vrouwen, Ocean's 8. Nu is het tijd voor een prequelfilm.

De titel voor die film is nog niet bekend, maar volgens Showbiz 411 zou deze simpelweg Oceans heten. De hoofdrollen werden eerder onthuld, die zijn voor Barbie-duo Margot Robbie en Ryan Gosling. Nu lijkt ook duidelijk wie zij spelen.

Ouders
Volgens Showbiz 411 spelen de Robbie en Gosling de ouders van Danny Ocean (George Clooney) en Debbie Ocean (Sandra Bullock). Dit zou op zich een logische keuze zijn en kunnen zaken in de eerdere films verder onderbouwd worden.

Eerder werd duidelijk dat de film zich afspeelt in Monte Carlo in 1962 tijdens de F1 Grand Prix van Monaco. De film zou aanvoelen als een remake van het origineel waarin sterren als Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Angie Dickinson te zien zijn.

Regie
Regisseur Jay Roach staat achter de camera. Hij zou de opnames midden 2023 starten, maar de stakingen zorgden ervoor dat deze uitgesteld moesten worden. Wanneer de draad weer wordt opgepakt is nog niet bekend.NieuwsFilm

meest populair