Mooie Nederlandse actrices zijn prooi voor miljonairs uit de Quote 500

Rijke Nederlandse mannen aan de haal met bekend vrouwelijk Nederland.

Als je voldoende geld hebt, dan gaan er deuren open die van anderen gesloten blijven. Zo zijn er heel wat onbekendere rijke Nederlandse mannen die een bekende ster aan de haak slaan. Opvallend is dat (minimaal) drie Nederlandse mannen uit de Quote 500 een relatie hebben met een bekende Nederlandse actrice, of bijna dan.

Een daarvan is Wim Beelen. Recent werd duidelijk dat de rijke vastgoed-meneer minimaal aan het daten is met actrice/presentatrice Sylvie Meis. Volgens Quote heeft de 48-jarige Beelen een vermogen van 155 miljoen euro, goed voor plaats 360 in de Quote 500. En het mag duidelijk zijn: La Meis (45 jaar) houdt wel van dure spulletjes.

Tatjana Simic
Folder-actrice Tatjana Simic (60) heeft het ook niet verkeerd. Ze is al ruim tien jaar samen met Lex van Hessen (74). De man handelt in darmen voor de voedselindustrie. Simic geniet mee van zijn geschatte vermogen van ruim 210 miljoen euro. En ja, ze houdt nu eenmaal van rijke mannen. Ze had eerder relaties met miljardairs Ronny Rosenbaum en Marcel Boekhoorn.

De laatstgenoemde, Marcel Boekhoorn (64), zit aankomende kerst weer met Yolanthe Cabau aan de champagne. De voormalig eigenaar van Telfort en baas Ouwenhands Dierenpark is namelijk dolgelukkig met de 24 jaar jongere Rebecca Cabau, de zus van Yolanthe.

Salma Hayek
Overigens zien we vaker celebs met rijke mannen. Zo is Hollywood-actrice Salma Hayek de partner van François-Henri Pinault. Zijn vermogen wordt geschat op zo'n 46 miljard. Kassa!NieuwsFilm

meest populair