De grote held en nieuwe schurk uit 'Dune: Part Two' onthult op strijdbare posters

Alle hoofdrolspelers krijgen hun eigen poster en deze zien er zeer mooi uit.

In 2021 wist de geliefde Denis Villeneuve nog hoge ogen te gooien met Dune. Het vervolg werd helaas vanwege de grote staking in Hollywood behoorlijk uitgesteld, maar in februari 2024 is het dan eindelijk zo ver. Er komen nu dan ook telkens vaker nieuwe beelden en weetjes langs over de blockbuster.

Nu is het weer zo ver. Timothee Chalamet kruipt wederom in de huid van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

Vervolg
Dit loopt echter uit tot een ramp wanneer zij worden aangevallen door de kwaadaardige Harkonnen. Samen met zijn moeder, Lady Jessica (Rebecca Ferguson), vluchten ze de woestijn in, waar ze worden opgevangen door de Fremen.

Op de onderstaande posters zien we Chalamet en Fergusen, maar ook Zendaya als Chani, Josh Brolin als Gurney Halleck, Javier Bardem als Stilgar, Dave Bautista als Beast Rabban én Stellan Skarsgard als The Baron.

Nieuwkomers
Daar blijft het echter niet bij. Ook zullen er de nodige nieuwe gezichten in het vervolg opduiken, zoals o.a. Florence Pugh als Princess Irulan, Austin Robert Butler als Feyd-Rautha, Léa Seydoux als Lady Margot en Christopher Walken als Emperor Shaddam IV. Bekijk alle prachtige personageposters hieronder.

NieuwsFilm

meest populair