Nieuwe officiële foto uit 'Deadpool 3': Wade Wilson en zijn nieuwste side-kick

Nieuwe officiële foto uit 'Deadpool 3': Wade Wilson en zijn nieuwste side-kick

Maak kennis met Wade Wilsons trouwe viervoeter: de 'bijzondere' Dogpool

Na het floppen van The Marvels is het aan Deadpool 3 om te bewijzen of er nog pit inzit bij Marvel Studios. Dit geanticipeerde vervolg maakt Deadpool definitief onderdeel van het Marvel Cinematic Universe en brengt niemand minder dan Hugh Jackman weer terug als Wolverine. In een nieuwe foto zien we dat Wolverine niet de enige partner van Deadpool is met een dieren-thema.

In Deadpool 3 krijgen we weer flink te maken met het multiversum, wat we eerder al zagen in films als Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Spider-Man: No Way Home.

Multiversum
Het is geen geheim dat we in Deadpool 3 veel gezichten uit oude Marvel-films terug gaan zien. Zo is al bekend dat Jennifer Garner terugkeert als Elektra en veel acteurs uit de oude X-Men-films naast Jackman te zien zullen zijn.

De kans is ook zeer aanwezig dat we andere versies van Wade Wilson/Deadpool (Ryan Reynolds) gaan ontmoeten. We hebben nu een blik op de eerste "variant" van Deadpool.

Dogpool
Hieronder zie je de eerste officiële foto van Wade Wilson en zijn trouwe viervoeter 'Dogpool'. Deze hond is gemuteerd na gruwelijke experimenten en maakt in de Marvel-stripboeken deel uit van het zogenaamde Deadpool Corps. De foto kwam gepaard met het tekstje: "Lijkt op avocado. Smaakt naar honden-".


De opnames van Deadpool 3 zijn onlangs weer hervat na de stakingen in Hollywood. De film is vanaf 23 juli te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair