Marvel Studios moet lang wachten op zijn ster Jonathan Majors: toekomstplannen in het honderd?

Marvel Studios moet lang wachten op zijn ster Jonathan Majors: toekomstplannen in het honderd?

Mocht de acteur schuldig bevonden worden, dan zou het wel eens het einde van zijn carrière kunnen betekenen.

De 34-jarige Jonathan Majors leek een van de grote sterren te worden in Hollywood, voornamelijk dankzij zijn grote schurkenrol in het MCU. Toch is het nog onzeker of het hiervan gaat komen, nu dat zijn rechtszaak begint.

Mocht je er niet van op de hoogte zijn, de acteur wordt beschuldigd van huiselijk geweld door zijn ex, Grace Jabbari. De vrouw beweert dat Majors haar zou hebben aangevallen toen zij erachter kwam dat hij aan het sms'en was met een andere vrouw.

Rechtszaak
Michael Perez, de advocaat van Jabbari, zei in zijn pleidooi dat Jonathan zijn cliënt 'fysiek heeft aangevallen' en dat zij daarbij gewond is geraakt. Het incident zou hebben plaatsgevonden in een auto. De advocaat van de acteur, Priya Chaudhry, beweert echter dat het Jabbari was die fysiek werd en niet haar cliënt.

Zo zegt Chaudry: "Dit lijkt op een wraakactie. Het gaat hier namelijk niet over een misdaad, maar over het einde van de relatie. Hij beëindigde de relatie en nu wordt hij vals beschuldigd. Mijn cliënt had een geweldige filmcarrière, maar dat is hem door deze rechtszaak ontnomen. Stop deze nachtmerrie voor hem".

Wat te verwachten
We hebben Majors als gezien als de slechterik Kang the Conqueror, maar daar blijft het niet bij. Hij moet namelijk eigenlijk het stokje overnemen van Thanos en het de Avengers de komende jaren lastig gaan maken.



Als hij schuldig wordt bevonden is het echter nog maar de vraag of Marvel met hem door wil gaan...

NieuwsFilm

meest populair