Sterk ontvangen film met een 8,1 op de IMDb krijgt prachtige trailer

Sterk ontvangen film met een 8,1 op de IMDb krijgt prachtige trailer

Is het sterk ontvangen The Holdovers een nieuwe kerstklassieker, of niet?

Van de veelgeprezen regisseur Alexander Payne (Descendants, About Schmidt) komt deze kerst de dramedy The Holdovers. De trailer heeft een heerlijk jaren 70-gevoel met dito voice-over, en de film belooft een erg prettige combinatie te worden van ongemakkelijkheid en vermaak.

The Holdovers gaat over een chagrijnige geschiedenisleraar (Paul Giamatti) die tijdens de kerstvakantie moet achterblijven op de campus om toezicht te houden. Dan vormt hij, tegen alle verwachtingen in, een band met één van de jonge onruststokers en het hoofd van de schoolkeuken.

Hoge beoordelingen
De kerstfilm scoort tot nu toe erg goed bij critici en publiek. Op IMDb heeft de film een 8.1 na 14.000 stemmen. Ook op Rotten Tomatoes gaat de film bijzonder goed en scoort 'ie 96% score op de Tomatometer.

Een recensent op IMDB noemt de The Holdovers een "hartverwarmende publiekstrekker" en geeft het een 9. Een andere criticus op Rottentomatoes vraagt zich zelfs af of er een nieuwe kerstklassieker is geboren.

Release deze kerst
Of The Holdovers daadwerkelijk die hartverwarmende kerstfilm is, kun je zelf gaan beoordelen vanaf 21 december. Dan draait de film in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de sfeervolle trailer:



NieuwsFilm

meest populair