Fossil komt met gave op film geïnspireerd horloge: prima decembercadeau

Fossil komt met gave op film geïnspireerd horloge: prima decembercadeau

Zelfs horlogemerken haken in op nieuwe bioscoopfilms. Nu is er een Wonka-horloge, en nog best een leuk ook.

Het horlogemerk Fossil heeft een mooie collectie gelanceerd met items die gebaseerd zijn op de bekende personage Willy Wonka. Een van de pronkstukken is een gouden horloge met een chocolade motief.

De collectie is gelanceerd naar aanleiding van de nieuwe film Wonka, geregisseerd door de Paddington-regisseur Paul King met Timothée Chalamet als Willy Wonka. De film verschijnt op 13 december in de Nederlandse bioscopen. De Fossil-collectie ligt al in het schap.

Hebben
Overigens zijn er wel meer merken die met dit soort items komen gebaseerd op nieuwe bioscoopreleases. Denk maar aan de vele items die verschijnen als er een nieuwe James Bond-film opduikt. Recent plaatsten we nog een leuke Bond-promo van het whiskeymerk The Macallan.

In de mailing van Fossil schrijft het merk: "Maak kennis met onze heerlijke, unieke collectie, geïnspireerd op de wilde wereld van Willy Wonka."

Wonka-horloge
Op de foto in de Insta-post hieronder zie je het horloge dat op de achtergrond en in het bandje chocoladetabletten heeft. Zelfs de verpakking van het horloge doet aan als een chocoladereep.


Het horloge van Fossil kost overigens niet meteen de hoofdprijs. Voor 249,00 euro hangt het horloge om je pols. Bekijk het horloge op de website van Fossil.

Meer Willy Wonka
Overigens biedt het merk nog meer items in de Willy Wonka-collectie. Op Instagram hebben ze een video geplaatst met een aantal van de hebbedingetjes.



NieuwsFilm

meest populair