Warner Bros. zou spin-off van 'Barbie' al in de maak hebben

Warner Bros. zou spin-off van 'Barbie' al in de maak hebben

Ryan Goslin zou schijnbaar al het contract hebben ondertekend voor een 'Ken'-film.

Barbie heeft het beter gedaan in de bioscoop dan iedereen waarschijnlijk had durven dromen. Nu zou je dus verwachten dat, nu iedereen het geld ruikt, er direct rijen aan investeerders staan om geld te investeren in een Barbie-vervolg of spin-off.

Ondanks dat er nog geen hard bewijs is dat een vervolg of spin-off echt gaat komen, gaat er toch een gerucht rond dat Warner Bros. al bezig is met een Ken-film. Ryan Gosling zal in dit geval de hoofdrol vertolken als Ken.

Ken
Schijnbaar staat de Ken-film al vast in steen. Zo zou Gosling al een contract hebben ondertekend om in de Ken-film te spelen weken voordat Barbie in de bioscopen draaide.

Toen regisseur van Barbie, Greta Gerwig, werd gevraagd over een mogelijke spin-off film reageerde ze met: "geen commentaar". Toch is het nog niet zeker of dit betekent dat Gerwig ook de film gaat regisseren. Momenteel is nog niet bekend wie de regisseur wordt.

Barbie 2
Met een spin-off in de aankomst is er natuurlijk ook de vraag of Barbie zelf een vervolg krijgt. Momenteel lijkt daar geen plan voor te zijn. In een interview met AP Entertainment sprak Margot Robbie, producent en hoofdrolspeler van Barbie, over een mogelijk vervolg op de film. Robbie sluit niets uit, maar ze heeft wel toegegeven dat er op dit moment geen plannen zijn voor een vervolg.



"We hebben al onze energie en ideeën in de eerste Barbie-film gestopt. We hebben geen enkel idee meer over voor een mogelijk vervolg. Natuurlijk ben ik superblij dat Barbie het goed heeft gedaan in de bioscoop. Barbie bewijst dat een film geen onderdeel hoeft te zijn van een gigantisch universum of een remake om succesvol te zijn," aldus Robbie.

NieuwsFilm

meest populair