'Mission Impossible': populaire schurk maakt comeback, vriend of vijand van Ethan?

'Mission Impossible': populaire schurk maakt comeback, vriend of vijand van Ethan?

Pom Klementieff wist hoge ogen te gooien in het vorige deel en wordt nu beloond.

Afgelopen zomer was het een nek aan nek race tussen de twee blockbusters Barbie en Oppenheimer. Mede door de 'Barbenheimer'-gekte scoorde de laatste Mission Impossible-film, Dead Reckoning Part One, minder goed dan verwacht. Toch was het gelukkig genoeg voor wederom een vervolg, waar sowieso al een grote naam voor terugkeert.

Het gaat hier om niemand minder dan Pom Klementieff, een van de nieuwkomers. De actrice, o.a. bekend van de Guardians of the Galaxy-franchise, wist een van de hoofdrollen te bemachtigen, namelijk die van de huurmoordenaar Paris.

Verhaal
Zij maakt Ethan Hunt het leven lastig en toont meerdere malen aan een behoorlijke vechtersbaas te zijn, maar op het einde van de film lijkt ze om het leven te komen. Niks blijkt minder waar, want zij zal te zien zijn in Dead Reckoning Part Two.

Dit liet acteur Simon Pegg, die al vanaf het begin van de franchise te zien is als de geliefde Benji Dunn, weten via zijn Instagram-pagina met het onderstaande bericht. Binnen de kortste keren had hij duizenden likes te pakken.



Verhaal
Dead Reckoning Part Two pikt direct de draad op na de gebeurtenissen in het eerste deel. De blockbuster zal, als alles goed gaat, in mei 2025 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair