Gwyneth Paltrow legt uit waarom ze nog steeds niet 'Avengers: Endgame' heeft gezien

Gwyneth Paltrow legt uit waarom ze nog steeds niet 'Avengers: Endgame' heeft gezien

Ondanks het feit dat ze een belangrijke rol speelt wordt het haar allemaal teveel.

De meeste acteurs die een grote rol hebben gespeeld in het MCU kijken hier met behoorlijk veel plezier op terug. Gwyneth Paltrow is een uitzondering op de regel. Sterker nog, de met een Oscar bekroonde actrice heeft niet eens al haar Marvel-films gezien. Hier laat zij zich nu over uit.

Jarenlang was de actrice in diverse Marvel-blockbusters te zien als Pepper Potts, de vrouw van Tony Stark. Er kwam echter een einde aan de zogenaamde Infinity Saga met Avengers: Endgame, waarin Potts zelfs is te zien als een superheldin.

Niet gezien
Ondanks het feit dat dit spektakelstuk een fantastisch einde was voor het hele Thanos-verhaal en de Avengers zoals wij die kennen, heeft Paltrow de film nog steeds niet gezien. Tijdens het Red Sea Film Festival is Saoedi-Arabië legt ze uit waarom.

"Ik kijk eerlijk gezegd de MCU films al een tijdje niet meer. Zo heb ik bijvoorbeeld nog nooit 'Endgame' gezien. Ik kan het gewoon allemaal niet meer bijhouden. Het zijn er teveel, dus ik hou het niet uit elkaar. Ik denk dat ik de blockbuster op een gegeven moment wel een keer zal moeten kijken".

Terugkeer?
De kans lijkt ook tamelijk klein dat we Paltrow ooit nog eens zullen zien in het MCU. De actrice liet al eerder weten dat haar personage zonder Iron Man misschien niet zo heel interessant is. Mocht Robert Downey Jr. alsnog terugkeren, dan is het natuurlijk wel goed mogelijk dat zij ook een 'comeback' maakt.



NieuwsFilm

meest populair