Prachtige actrices kiezen hun favoriete regisseur: "hij heeft autoriteit"

Prachtige actrices kiezen hun favoriete regisseur: "hij heeft autoriteit"

Christopher Nolan is in de ogen van beide dames een hele fijne filmmaker om mee te werken.

Anne Hathaway en Emily Blunt behoren beiden al jarenlang tot de grootste namen in Hollywood. De actrices hebben dan ook al samengewerkt met heel wat bekende regisseurs, maar zij zijn het er wel over eens wie de beste filmmaker is, namelijk Christopher Nolan.

Hathaway werkte tweemaal samen met Nolan, namelijk aan The Dark Knight Rises en Interstellar. Blunt schitterde juist weer in Nolans laatste zomerblockbuster, Oppenheimer. Zo te horen hebben beide dames genoten van hun samenwerkingen met de regisseur.

Hathaway
Zo zei Hathaway al eerder: "Wat ik zo indrukwekkend vind aan Chris is dat hij zeker autoriteit heeft, maar wel op de beste manier mogelijk. Ik herinner met het nog goed, tijdens een 'The Dark Knight Rises' opname, toen hij op me afstapte".

"Hij zei toen: 'Luister, ik wil het even duidelijk maken dat ik een bepaald shot in gedachten heb en ik heb hier jarenlang over nagedacht. Ik zal dus zeer specifiek zijn en ik zal veel van je vragen, maar als ik commentaar heb ligt dat zeker niet aan jou, maar omdat ik het al allemaal precies voor ogen heb'. Dit stelde mij enorm gerust en je maakt je meteen veel minder zorgen".

Blunt
Blunt deelt deze mening. Zo zegt de geliefde actrice: "Elke acteur en actrice heeft het wel eens meegemaakt, dat je op een set werkt waar de regisseur overkomt als een strenge vader met een groot ego. Chris is echter een 'goede vader' en helpt zijn acteurs enorm met zijn professionaliteit en inlevingsvermogen".



NieuwsFilm

meest populair