Jason Momoa gaat weer los als Aquaman: nog eens 3 actietoppers met de topacteur

Jason Momoa gaat weer los als Aquaman: nog eens 3 actietoppers met de topacteur

Als je fan bent van Jason Mamoa, dan mag je deze drie films met de Aquaman-acteur echt niet missen.

Het is bijna zover, het vervolg op Aquaman met Jason Momoa is bijna te zien in de bioscoop. Kan je nou niet wachten om Momoa op het witte doek te zien? Kijk dan eerst de volgende drie films met de knappe acteur.

Na het grote succes van Aquaman uit 2018, is Momoa samen met een topcast bestaande uit Ben Affleck, Amber Heard, Nicole Kidman en Patrick Wilson te zien in Aquaman and the Lost Kingdom. Hierin moet Jason Momoa als Aquaman bondgenootschappen sluiten met oude bekenden om zo Atlantis en de hele wereld te redden van verwoesting. Hij ontving veel lof voor zijn rol in Aquaman, maar ook de volgende films met Momoa mag je echt niet missen.

Dune
In Dune, dat maar liefst zes Oscars won, speelt de acteur Duncan Idaho. Idaho is een knappe soldaat en piloot die bekend staat om zijn gevechtskwaliteiten. Zoals je van Momoa kan verwachten zijn de gevechtsscènes met Idaho in Dune ontzettend sterk en brengen ze je naar het puntje van je stoel.

Momoa werd zelfs genomineerd voor Drama Movie Star of the Year in de People's Choice Award. Zeker een film die je niet mag missen in aanloop naar Momoa's tweede Aquaman-rol. Je kijkt Dune op Pathé Thuis en HBO Max.


Fast X
In Fast X, de tiende film van The Fast and the Furious speelt Jason Momoa samen met Vin Diesel, Jason Statham en Brie Larson. Momoa speelt hierin de zoon van een drugsbaron genaamd Dante Reyes.

Reyes wil de hele familie van Dominic Toretto wreken voor het verlies van zijn fortuin. Waarschijnlijk heb je Momoa nog nooit zo op deze manier gezien als de slechterik en dat maakt de film juist zo interessant. Kijk Fast X op Pathé Thuis.


Braven
Ten slotte mag je Braven niet missen. Hierin speelt Momoa Jason Braven, een gewone houthakker die met zijn gezin op de grens tussen Canada en Amerika woont.

Wanneer er drugsdealers en drugssmokkelaars gebruik maken van zijn afgelegen cabine, moet Braven er alles aan doen om ze buiten de deur te houden en zijn gezin in veiligheid te brengen. Momoa is als actieheld gemaakt voor zijn rol Braven. Dus kijk de film snel op Pathé Thuis, Prime Video of HBO Max.



NieuwsFilm

meest populair