Eindelijk vooruitgang voor langverwachte sequel 'TRON: Ares' met Jared Leto

Eindelijk vooruitgang voor langverwachte sequel 'TRON: Ares' met Jared Leto

Ook bij TRON: Ares heeft de opschorting van de acteursstaking gezorgd voor een flinke boost in de productie.

Nadat door de acteursstaking de pre-productie van TRON: Ares werd stilgelegd, zijn de crewleden eindelijk weer aan het werk gezet in het Canadese Vancouver.

De Noorse regisseur Joachim Rønning (Kon-Tiki, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) liet deze week via een Instagram-post zien dat de belangrijkste medewerkers weer om de tafel zitten om met de opnames te kunnen starten.

Rønning dolenthousiast
In zijn post schreef Rønning het volgende:

"WE ZIJN TERUG! En ik ben ontzettend blij dat iedereen deze onderbreking heeft doorstaan. Bedankt allemaal. Ik kan niet wachten om samen met jullie met de opnames te beginnen. Tronwards!"

Nieuwe insteek
Het verhaal van de film gaat naar verluidt over de opstanding van Ares, een levend 'programma' dat de menselijke wereld betreedt.



Jared Leto, zal de menselijke manifestatie van Ares spelen. Hij wordt vergezeld door acteurs als Evan Peters, Greta Lee, Jodie Turner-Smith en Cameron Monaghan.

Leto het programma
Rønning verfilmt een script dat werd geschreven door Jesse Wigutow en Jack Thorne. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze derde TRON-film zich meer in de echte wereld afspelen dan in de digitale wereld uit de vorige twee films.



Het is nog onduidelijk wanneer TRON: Ares de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair