Eerste poster voor futuristische oorlogsfilm 'Civil War' van regisseur 'Ex Machina'

In 2024 verschijnt de nieuwe film van Alex Garland, ook bekend van Annihilation.

Gisteren was de film Civil War nog onderdeel van het artikel De 3 meest indrukwekkende oorlogsfilms die je in 2024 moet gaan zien. Nu hebben we de eerste poster, en wie weet verschijnt de trailer ook binnenkort.

Civil War komt van regisseur Alex Garland, die je kent van de films Ex Machina, Annihilation en het recentere Men. Garland maakte de film voor de geliefde studio A24.

Civil War
De film laat zich omschrijven als een actiefilm in Noord-Amerika in de nabije toekomst. Daarnaast zou het een 'road movie' zijn en een satirische oorlogsfilms met voldoende wapengekletter.

Opvallend aan de poster is dat we militairen in de fakkel van het Vrijheidsbeeld zien zitten. Dit geeft misschien al een beetje aan wat we van de film kunnen verwachten.

Poster
Je ziet in Civil War rollen voor onder andere Kirsten Dunst, Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Cailee Spaeny, Karl Glusman, Sonoya Mizuno, Jonica T. Gibbs en Jess Matney.


Civil War staat gepland voor een release in het voorjaar van 2024 en zou zelfs een IMAX-vertoning krijgen. Dit geeft gelijk de schaal van de film aan.

NieuwsFilm

meest populair