Natalie Portman is duidelijk geen meisje meer, woeste blik op rode loper

De actrice toont nogmaals aan waarom ze een van de knapste vrouwen in Hollywood wordt genoemd.

Recentelijk dook er nog een artikel op FilmTotaal over Natalie Portman, die spijt heeft van bepaalde naaktscènes in het begin van haar carrière. Toch heeft haar dit ook wel enigszins geholpen vandaag de dag sterker in haar schoenen te staan. Op het onderstaande kiekje ziet ze er ook behoorlijk zelfzeker uit.

Portman brak al op jonge leeftijd door in topfilms als Heat en Léon: the Professional. Enkele jaren later, ook nog voor haar 18de verjaardag, werd ze echt wereldberoemd dankzij haar rol als Padmé Amidala in Star Wars Episode I, II en III.

Carrière
Sindsdien heeft de actrice de rollen voor het oprapen. Zo wist ze bijvoorbeeld wederom hoge ogen te gooien in Annihilation, V for Vendetta en Black Swan. Voor laatstgenoemde won ze zelfs een Oscar.

Daar blijft het echter niet bij. Menig bekend (mode)merk wil maar wat graag met de beeldschone actrice samenwerken. Ze duikt dan ook wel vaker op in reclamespotjes voor bijvoorbeeld een nieuwe parfum of kleding, maar dat valt ook wel te begrijpen als we naar de volgende foto kijken.

Rode loper
De 42-jarige actrice verscheen op de rode loper tijdens het gala van het Academy Museum in Los Angeles. Heel wat grote sterren woonden dit evenement bij, maar Portman stal toch wel de show. Oordeel zelf maar het onderstaande plaatje.NieuwsFilm

meest populair