'Peaky Blinders' spin-off film stapje dichterbij nu ook Cillian Murphy open lijkt te staan

Murphy heeft nog wat twijfels, maar lijkt toch overstag te gaan bij een geniaal filmscript.

Cillian Murphy werd door veel mensen voor een lange tijd direct geassocieerd met Peaky Blinders. Tot hij deze zomer de grote ster werd van Oppenheimer. In een gesprek met Barbie-ster Margot Robbie keek hij terug op de bijzondere filmzomer en werd er vooruitgekeken op mogelijke Peaky Blinders spin-off film.

Murphy was tien jaar lang als de gangster Tommy Shelby hét gezicht van de spraakmakende misdaadserie Peaky Blinders. Tijdens een een-op-een-gesprek vroeg Peaky Blinders-fan Margot Robbie of hij in een Peaky Blinders spin-off film zou willen verschijnen.

Murphy staat open
Hierop antwoordde Murphy: "Ik sta helemaal open voor het idee, maar ik denk ook dat het een soort van perfecte zes seizoenen waren". De acteur zei ook dat hij fan is van het dubbelzinnige einde van de geliefde show in 2022.

In het interview uitte de Oppenheimer-acteur ook zijn zorgen over de omzetting naar het filmformaat. Toch bleef Murphy benadrukken dat hij "altijd openstaat voor een geweldig script. Wie zou dat niet zijn?"

Peaky Blinders toekomst
Vorig jaar bevestigde de maker van de hitserie, Steven Knight, al dat hij bijna klaar was met het schrijven van het script. De regisseur heeft eerder onthuld dat de film een "heel specifiek verhaal" zal zijn dat "gebaseerd is op een waargebeurd verhaal uit de Tweede Wereldoorlog".


Knight heeft ook gesuggereerd dat het verhaal nog doorgaat na de mogelijke spin-off film. Zo zei hij: ""Ik denk dat we na de film zullen kijken... Het zou voor mij dan mogelijk zijn om nieuwe verhalen te lanceren in de jaren '50 (..) Maar als er vraag is naar de wereld, dan zal het doorgaan"

NieuwsFilm

meest populair