Mysterieuze vrouw zorgt voor hoop actie in 'The Painter'

Mysterieuze vrouw zorgt voor hoop actie in 'The Painter'

Het is een hele kunst om een turbulent verleden achter je te laten.

Paramount Movies deelde eerder vandaag de trailer voor The Painter. Een actiefilm over een verleden dat ex-CIA-agent Peter blijft achtervolgen, zelfs na een carrièreswitch.

The Painter gaat over ex-CIA-agent Peter die zijn roerige leven achter zich heeft gelaten en met een nieuwe naam en nieuwe carrière als schilder verder gaat met zijn leven.

"Ben jij Peter? Mijn moeder noemde je zo."
Maar nadat een mysterieuze vrouw uit zijn verleden bij hem aanklopt, wordt hij snel weer teruggeworpen in een gevaarlijke wereld die hij kent uit zijn verleden.

De schilder wordt het doelwit van een moordenaar en een black operation. Hij moet vertrouwen op de vaardigheden die hij achter zich had gelaten om deze levensgevaarlijke situatie te overleven.

Toch niet in steen gebeiteld
"Wat gebeurt er als een verleden waarvan je dacht dat het in steen was gebeiteld, voor je ogen wordt herschreven?," vraagt producent Steven Paul.



De film is geregisseerd door Kimani Ray Smith en geschreven door Brian Buccellato. In de hoofdrol zijn o.a. Charlie Weber, Jon Voight en Madison Bailey te zien.

In spanning afwachten
De releasedatum is volgens de trailer 5 januari 2024, maar het is nog onbekend of The Painter dan ook te zien is in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair