Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in memorable 25-jaar oude film

Het begint als een ruzie tussen twee dames, maar dan wordt het toch heel wat 'pikanter'.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs over een scène van Phoebe Cates in Fast Times at Ridgemont High, die behoorlijk vaak gepauzeerd werd. Dat artikel is hier terug te lezen. In Wild Things zit ook zo'n moment.

Deze Amerikaanse misdaadfilm van John McNaughton verscheen in 1998. De film zit vol met plotwendingen, waardoor je goed moet blijven opletten wil je alles begrijpen. Een scène zullen de nodige kijkers echter nog lang niet vergeten zijn.

Verhaal
De film volgt Sam Lombardo (Matt Dillion), de populairste leraar op school. Kelly (Denise Richards), een van zijn leerlingen, is helemaal weg van hem en probeert hem te verleiden. Lombardo valt echter niet voor haar charmes. Een woedende Kelly klaagt hem vervolgens aan voor verkrachting.

Zij staat er niet alleen voor. Een ander meisje, genaamd Suzie Toller (Neve Campbell), beweert ook misbruikt te zijn door Lombardo. De twee dames bundelen hun krachten samen om Lombardo 'te vernietigen', maar misschien is er toch meer aan de hand.

Pikant momentje
Op een gegeven moment bevinden Suzie en Kelly zich samen in een zwembad. In eerste instantie gaan ze met elkaar op de vuist, maar dan besluiten ze toch voor iets heel anders te gaan en beginnen ze te zoenen.Campbell zei al eerder over deze beroemde scène: "Ik vond het leuk deze op te nemen. We gingen er gewoon voor, maar als ik eerlijk ben dronken we wel eerst meerdere margarita's en een fles wijn samen leeg zodat het wat 'makkelijker' was".

Verschillende reacties
Zo vervolgt Campbell: "Het was de eerste keer in mijn leven dat ik een andere meisje zoende. Dat was wel interessant. Je leert dingen over jezelf, maar dat is ook te danken aan deze film. Tijdens opnames doe je soms dingen die je normaal gesproken niet zou doen".Richards genoot er iets minder van: "Tijdens deze opnames, midden in de nacht, zat ik daar te denken: 'Het is nu vier uur 's nachts, ik zit half naakt in een zwembad en ga een intense scène opnemen met Neve. Wat doe ik hier?'" Richards ging echter wel topless voor de scène, iets dat Campbell weer niet wilde doen.

NieuwsFilm

meest populair