Kevin Costner lijkt na zijn echtscheiding erg gelukkig met deze beroemde zangeres

Kevin Costner lijkt een nieuwe liefde te hebben gevonden in zangeres Jewel tijdens een fondswervingsevenement op de Caribische eilanden.

Kevin Costner lijkt zijn nare echtscheiding achter zich te hebben gelaten. Sterker nog: de 68-jarige superster uit Dances with Wolves, The Bodyguard en Yellowstone lijkt zich prima met andere vrouwen te vermaken.

Die vrouwen zijn overigens niet zelf de minste. Door de roddelpers werd hij al gekoppeld aan megaster Reese Witherspoon die ook net gescheiden is. Beiden hebben echter snel laten weten alleen een zakelijke relatie te hebben met elkaar.

Geen suf spelletje
Recent werd Kevin in knusse poses aangetroffen met Jewel, de wereldberoemde zangeres van 'Foolish Games'. De eveneens gescheiden 49-jarige ster had een fondswerving op de Caribische eilanden, waar Kevin als gast aanwezig was. Naast bekende tennisspelers was ook Richard Branson aanwezig.

Volgens bronnen dicht bij Kevin en Jewel plakten zij een week aan hun verblijf en verkenden ze samen het natuurgebied. TMZ heeft foto's van het vermeende nieuwe koppel. Die staan in de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight. Fans zijn in alle staten, want ze ogen prachtig samen.

Beiden hebben veel gemeen
Het is heel aannemelijk dat deze twee creatieve duizendpoten elkaar gevonden hebben. Kevin is naast schrijver en acteur immers ook muzikant. Hij speelt gitaar en zingt bij zijn band Modern West. Jewel speelt ook gitaar en schrijft en acteert. Voor nu zijn dat veel raakvlakken.NieuwsFilm

meest populair