De drie meest indrukwekkende superheldenfilms die je in 2024 moet gaan zien

Het nieuwe jaar is in aantocht: dit zijn de drie superheldenfilms die je op het oog moet houden.

Nu het einde van 2023 nadert, kijken we komende periode terug op een mooi filmjaar. We leggen ook alvast de focus op de meest opvallende films die in 2024 in de bioscoop te zien zijn.

Vandaag kijken we naar de superheldenfilms van 2024. Dit genre heeft naast uitzonderingen als Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Spider-Man: Across the Spider-Verse een vrij slecht jaar achter de rug. Komt daar komend jaar verandering in? Hieronder staan drie films die het tij kunnen keren.

Deadpool 3
In Deadpool 3 wordt ieders favoriete lugubere anti-held Wade Wilson eindelijk onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. Naar aanleiding van zijn tijdreis-kapriolen in Deadpool 2, krijgt Wade te maken met de TVA. In de film zien we bekende acteurs als Hugh Jackman en Jennifer Garner terug als Wolverine en Elektra. Wordt dit dan de film die het overkoepelende multiversum-verhaal van het MCU gaat verduidelijken?Joker: Folie à Deux
Na het onverwachte en ongekende succes van Joker in 2019 lag de optie van een vervolg ineens op tafel. Na vijf jaar is het dan zover; Joaquin Phoenix is terug als Arthur Fleck/Joker. Dit vervolg gaat ook Lady Gaga als Harley Quinn introduceren. Deze casting is zeer logisch, de film wordt namelijk deels een musical. Zo kan Gaga dus perfect haar twee talenten uitvoeren.The Crow
Niet alleen Marvel en DC komen in 2024 met veelbelovende films. Zo komt er na 30 jaar eindelijk een remake van The Crow uit. Er wordt al sinds 2008 gewerkt aan een nieuwe The Crow-film. Grote namen als Bradley Cooper, Luke Evans, Jack Huston en Jason Momoa zijn elk een keer gecast in de rol van Eric Draven/The Crow. Nu is het de eer aan Bill Skarsgård om de rol van Brendan Lee over te nemen voor een nieuwe generatie.Andere grote superheldenfilms die in 2024 verschijnen zijn onder meer een nieuwe Hellboy-film, Madame Web, Kraven the Hunter en Venom 3.

NieuwsFilm

meest populair