Jenna Ortega is niet trots op haar prestaties om een heel simpele reden

Jenna Ortega is een opkomende ster in Hollywood met nieuwe rollen in 'Wednesday' en 'Beetlejuice', maar heeft een druk en vermoeiend leven.

Jenna Ortega is misschien wel de snelst stijgende ster in Hollywood met Wednesday, Beetlejuice en Scream VI. Tijd om van haar succes te genieten heeft zij eigenlijk niet.

Ook lukt het haar niet om trots te zijn op haar prestaties. Dat heeft een simpele reden: Ze heeft een erg volle agenda en is doodmoe als ze alleen is. Ze zegt in een recent interview met Harper's Bazaar: "Ik probeer eenmaal in mijn kamer binnen tien minuten in bed te liggen, zodat ik zo veel mogelijk kan slapen."

Erg veel stress zo
In de onderstaande YouTube-video vertelt ze verder: "Ik ben vaak erg gespannen en dat kan onhandig zijn met het reizen en alle afspraken. Speciale supplementen helpen me daarbij. Mindfulness oefenen helpt ook."

Als tip geeft ze: "Sinds kort schrijf ik van alles op in mijn dagboek. Dat helpt te ontspannen en los te laten. Ik legde mezelf wel weer druk op door te vinden dat alles mooi en creatief moest zijn. Maar door dat los te laten, is het gelukkig wel creatief geworden."

Op zoek naar rust
Ze vult haar verhaal aan met: "Ik raad het iedereen aan, want door je dromen op te schrijven, doorleef je dat veel beter. Ik sta veel beter in mijn dag zo. Het is een beetje 'editen', zeg maar. En ik ga nergens heen zonder mijn noise cancelling headphone. Die brengt mij rust. Ik kan niet zonder muziek."Het leven van Jenna Ortega klinkt erg stressvol. Maar ze geniet verder wel. Ze heeft de leukste mensen om haar heen en lacht een hoop af. En gelukkig is ze dol op haar echte lach. Die is er eentje zonder geluid.

NieuwsFilm

meest populair