Ook dit bekende gezicht is weer van de partij in 'Deadpool 3'

Ook dit bekende gezicht is weer van de partij in 'Deadpool 3'

Dit personage uit de vorige 'Deadpool'-films is weer van de partij in deel drie.

Marvel Studios pakt volgend jaar weer groots uit met Deadpool 3. We weten al dat het gros aan personages uit de vorige films terugkeert, maar van een aantal weten we het nog niet zeker. Nu bevestigt actrice Morena Baccarin zelf dat ze terugkeert als Vanessa in het geanticipeerde vervolg.

In Deadpool 3 zien we allerlei bekende gezichten uit de oude X-Men-films terug, maar hoe zit het eigenlijk met de personages die we puur kennen van de Deadpool-films?

Terugkerende gezichten
Het was al officieel bekend dat het grootste gedeelte van de cast van de vorige Deadpool-films weer van de partij is in het derde deel. Zo zien we Leslie Uggams, Karan Soni, Stefan Kapicic, Brianna Hildebrand, Shioli Kutsuna en Rob Delaney terug als Blind Al, Dopinder, Colossus, Negasonic Teenage Warhead, Yukio en Peter.

Het lijkt erop dat Josh Brolins Cable en Zazie Beets' Domino uit Deadpool 2 het derde deel overslaan. We weten nu ook dat Wade Wilsons vriendin Vanessa weer van de partij is.

Bevestigd
In Deadpool 2 zagen we hoe Wade Wilson de tijdlijn aanpaste om zijn vriendin Vanessa te redden. Het was dan ook vrij vanzelfsprekend dat we haar weer zouden zien in Deadpool 3, maar actrice bevestigt in onderstaand interview dat dit ook daadwerkelijk zo is:


"Het is gelukt! Ik heb mijn draaidagen er al mee afgerond. Ik denk dat de film nu weer aan de gang is na de staking en ik denk dat het best goed gaat worden! Ja, ik denk dat de fans een leuke verrassing te wachten staan."

NieuwsFilm

meest populair