Julia Stiles speelt iconische scene uit '10 Things I Hate About You' na

Julia Stiles speelt iconische scene uit '10 Things I Hate About You' na

Maar vooral haat ik dat ik jou niet haat, niet eens, zelfs niet een klein beetje, zelfs helemaal niet.

Julia Stiles bracht fans terug in de tijd, door een gedenkwaardige scène uit 10 Thing I Hate About You na te spelen op het Mash-Up Americans Book Festival in New York City.

Tijdens het evenement betrad de actrice het podium en herhaalde ze het emotionele gedicht uit de cultklassieker uit 1999.

Terug naar de jaren '90
De film is een gemoderniseerde versie van de William Shakespeare-komedie The Taming of the Shrew.

Het volgt Cameron, een middelbare scholier die pas met Bianca kan uitgaan als haar asociale oudere zus, Kat, een vriendje heeft. Cameron betaalt daarom 'badboy' Patrick om Kat te charmeren. Dit hele plan loopt alleen anders dan verwacht.

Het gedicht voordragen
In de tienerromcom speelde Julia de rol van Kat Stratford en droeg ze het gedicht op aan 'badboy' Patrick Verona, gespeeld door Heath Ledger. In een video van The Greene Space, leest Julia het gedicht voor aan het publiek.



"Ik haat de manier waarop je altijd gelijk hebt. Ik haat het als je liegt. Ik haat het als je me aan het lachen maakt, en nog erger als je me aan het huilen maakt. Maar vooral haat ik de manier waarop ik je niet haat, niet eens, zelfs niet een klein beetje, zelfs helemaal niet," aldus Stiles.

Terug in de tijd
Wil je ook even terugreizen naar de 90's, dan kan je de film bekijken via Pathé Thuis of streamen via Disney+.



NieuwsFilm

meest populair