Deze nieuwe Netflix-thriller wordt gelijk helemaal grijsgedraaid

Deze nieuwe Netflix-thriller wordt gelijk helemaal grijsgedraaid

De film Leave the World Behind staat gelijk bovenaan de Netflix Top 10.

De grote nieuwe Netflix-film Leave the World Behind werd al goed ontvangen en nu staat de film vol grote namen direct bovenaan de Netflix Top 10. Opvallend is de wat mindere ontvangst bij het publiek.

Leave the World Behind van regisseur Sam Esmail (Mr. Robot, Homecoming) wordt door Netflix omschreven als "ijzingwekkend" en "onheilspellend". Er zijn rollen voor acteurs als Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke en Myha'la.

Wat wisselende ontvangst
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat Leave the World Behind er prima voor met 75 procent na 100 reviews. De publieksscore op de website staat echter op een mindere 42 procent. Daar staat echter weer een 6,7/10 op de IMDb tegenover.

"In het eerste deel van de film ondersteunen die [vormgeving, muziek] nog het mysterie van de apocalyptische omstandigheden, maar daarna is het eigenlijk hopen op nog iets anders om je tanden in te zetten. Dat blijft helaas uit.," concludeert Dirk Sung van Aalsburg in zijn recensie met 2,5 ster.

Nu op Netflix
Wil je Leave the World Behind graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Het familie-uitje naar een luxueus huurhuis neemt een onheilspellende wending wanneer een cyberaanval al hun apparaten uitschakelt en twee vreemden aan de deur verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair