Denzel Washington als de nieuwe Kang the Conqueror in het Marvel Cinematic Universe?

Denzel Washington als de nieuwe Kang the Conqueror in het Marvel Cinematic Universe?

Een Instagram-artiest toont hoe de met een Oscar bekroonde acteur eruit zou kunnen zien als de superschurk.

Als je een beetje het filmnieuws volgt is de kans tamelijk groot dat je hebt meegekregen dat Jonathan Majors misschien helemaal niet terugkeert voor zijn grote schurkenrol als Kang in het MCU. Marvel schijnt dan ook al te denken over een mogelijke vervanging. Zou het Denzel Washington kunnen worden?

Majors is een behoorlijk grote naam in Hollywood aan het worden. De acteur wist hoge ogen te gooien in films als Hostiles en Creed III. De acteur nam als het ware het stokje over van Thanos, die de Avengers jarenlang het leven lastig maakte.

Toekomst
Kang is de komende jaren de superschurk waar de Avengers hun handen vol aan zullen hebben, maar misschien zal dit personage niet langer gespeeld worden door Majors. De acteur werd namelijk door zijn ex-vriendin aangeklaagd wegens mishandling.

Zij beweert dat zij de acteur betrapte toen hij met een andere vrouw aan het sms'en was. Toen zij hem hierop aansprak zou hij door de rooie zijn gegaan en haar fysiek aangevallen hebben. Majors zegt juist dat zij degene was die hem aanviel.

Rechtszaak
Op dit moment vindt de rechtszaak tussen de twee plaats. De uitkomst hiervan zal bepalen of Majors nog een toekomst heeft in het MCU (en misschien zelfs in de filmwereld). Mocht Marvel voor Washington als de nieuwe Kang gaan, dan heeft Instagram-artiest 21xfour alvast een idee van hoe hij eruit zou kunnen zien.



NieuwsFilm

meest populair