Deze game-verfilmingen moet je in 2024 meteen zien als ze uitkomen

Deze game-verfilmingen moet je in 2024 meteen zien als ze uitkomen

Het nieuwe jaar is in aantocht: dit zijn de game-verfilmingen die je in de gaten moet houden.

Nu het einde van 2023 nadert, kijken we komende periode terug op een mooi filmjaar. We leggen ook alvast de focus op de meest opvallende films die in 2024 in de bioscoop te zien zijn.

Vandaag kijken we naar de game-verfilmingen van 2024. Game-verfilmingen werden jarenlang belachelijk gemaakt, omdat de kwaliteit gewoon altijd tegenviel. Vorig jaar zagen we hier een flinke verandering in komen met series als The Last of Us en Twisted Metal en films als The Super Mario Bros. Movie en Five Nights at Freddy's. Zet 2024 dit positieve momentum voort?

Borderlands
De eerste game-verfilming die je in 2024 kan verwachten, is Eli Roths Borderlands. Deze film is gebaseerd op de gerenommeerde, knotsgekke schietspellen van Gearbox Software en 2K en verschijnt in augustus in de bioscoop. Lilith (Cate Blanchett), een beruchte outlaw met een mysterieus verleden, keert met tegenzin terug naar haar thuisplaneet Pandora om de vermiste dochter van de machtigste S.O.B. van het universum, Atlas, te vinden.


Lilith vormt een alliantie met een onverwacht team: Roland (Kevin Hart), een voormalige elitehuurling, die nu wanhopig op zoek is naar verlossing; Tiny Tina (Ariana Greenblatt), een wilde tienersloper; Krieg (Florian Munteneau), Tina's gespierde, retorisch uitgedaagde beschermer; Tannis (Jamie Lee Curtis), de wetenschapper met een zwakke greep op het gezond verstand en Claptrap (Jack Black), een aanhoudend wijze robot.

Sonic 3
Na het succes van zijn eerste twee films, keert Sonic the Hedgehog terug voor een derde avontuur in Sonic 3. Hij wordt bijgestaan door Tails en Knuckles, die we voor het eerste zagen in Sonic 2. Het einde van die vorige films gaf ons ook onze eerste blik op Shadow the Hedgehog, een ander iconisch personage uit de spellen.


Helaas lijkt het erop dat Jim Carrey niet terugkeert als Dr. Robotnik, aangezien hij heeft aangegeven dat hij met pensioen wilde gaan.

Mortal Kombat 2?
De andere game-verfilming die mogelijk nog in 2024 kan verschijnen, is Mortal Kombat 2. Door de stakingen in Hollywood werd de productie van dit vervolg stilgelegd en is onlangs weer van start gegaan.


Wat dat precies betekent voor de verschijningsdatum weet niemand nog zeker, momenteel is het namelijk helemaal niet bekend wanneer de film uitkomt. Als de film nog in 2024 verschijnt, gebeurt dit op zijn vroegst pas aan het eind van het jaar.

NieuwsFilm

meest populair