Bekijk de angstaanjagende nieuwe trailer voor de helse horrorfilm 'The Seeding'

Bekijk de angstaanjagende nieuwe trailer voor de helse horrorfilm 'The Seeding'

Opgroeien is een hel, maar opgroeien in de woestijn is echt een heftige hel.

Er is een bijzonder intense trailer verschenen voor de horrorfilm The Seeding. Het belooft een verontrustend spannende film te worden, waarbij een fotomoment in de woestijn voor een wandelaar eindigt in een levende hel.

De film wordt omschreven als een "ijskoude nachtmerrie" die draait om de angst van isolatie. De trailer schetst een verontrustend beeld, waarin een soort bende zwerfkinderen het voor het zeggen hebben in de woestijn.

Intens verhaal
In The Seeding belandt een verdwaalde wandelaar in een levende hel. Hij verdwaalt en komt vast te zitten en belandt in een soort kat-en-muisspel met de niet zo schattige kinderen. De sadistische strijd kan hij alleen overleven met een angstaanjagend eindspel op leven en dood.

De hoofdrol van deze nieuwe horror wordt gespeeld door Scott Haze (Venom, Thank You for Your Service). Hij is te zien naast Kate Lyn Sheil (You're Next en V/H/S), die een bijzonder vreemde band onderhoudt met de kinderen.

Release
The Seeding is de eerste horrorfilm van regisseur Barnabay Clay. De film heeft een speeltijd van 94 minuten, maar wordt omschreven als "een langzaam smeulende horrorthriller". Bekijk hieronder de spannende trailer:


De film zal eind januari gereleased worden in bioscopen en via streamingdiensten in Amerika. Meer informatie over een release in Nederland is nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair