Spannende trailer 'Sunrise' geeft voorproefje van veelbelovende fantasythriller

Spannende trailer 'Sunrise' geeft voorproefje van veelbelovende fantasythriller

Ub de angstaanjagende thriller 'Sunrise' komt een gruwelijke vampier de rust van een dorpje wegnemen.

De nieuwe angstaanjagende thriller Sunrise belooft een must-see te worden voor fans van bovennatuurlijke fantasy en thriller. In de trailer zien we een plattelandsdorpje dat wordt opgeschrikt door een gruwelijke misdaad. Dat is het begin van een hoop ellende.

De bewoners ontdekken dat de duistere bezoeker in de vorm van een vampier verantwoordelijk is voor de angst en bloedvergieten. Bovendien blijkt er ook een geheim pact in het dorp te zijn, waarbij de vampier wordt gevoed door slachtoffers die aan bomen gebonden zijn.

Hel breekt los
Dat de hel zou losbreken in het sluimerende stadje van sheriff Alex Pettyfer (Magic Mike was te verwachten. In alle chaos is ook nog het personage van Guy Pearce (The Clearing), Reynolds, die zijn eigen opvattingen heeft over wat er met de vampier moet gebeuren.

Het brein achter de film is regisseur Andrew Baird, die eerder videoclips maakte voor o.a. The Weeknd en Korn. De horror- en thrillerelementen uit die clips kon de regisseur mooi toepassen in zijn derde regieklus na Zone 414 en One Way.

Getalenteerd schrijver
Het scenario voor de film komt van de Oscar-genomineerde schrijver Ronan Blaney, wat hoge verwachtingen schept. De film gaat in première op 19 januari in de VS. Of en wanneer de film in Nederland te zien zal zijn is nog onbekend. Bekijk hieronder de trailer voor Sunrise



NieuwsFilm

meest populair