Gaan we Timothée Chalamet terugzien als Willy in meer 'Wonka'-films?

Gaan we Timothée Chalamet terugzien als Willy in meer 'Wonka'-films?

De acteur is er zelf erg enthousiast over en lijkt de kans op een vervolg ook hoog in te schatten.

De nieuwe film Wonka laat de vroege jaren zien van auteur Roald Dahl's iconische chocolatier Willy Wonka, maar sluit nog niet volledig aan op de gebeurtenissen uit het oorspronkelijk Charlie and the Chocolate Factory-verhaal.

Hoofdrolspeler Timothée Chalamet heeft nu laten blijken zin te hebben om de rol opnieuw te spelen in een Wonka-sequel, maar dat veel afhangt van het verhaal dat wordt verzonnen.

Chalamet heeft er zin in
Aldus Chalamet:

"Als er een goed verhaal is om te vertellen, en dat is er duidelijk, dan ben ik zeker in voor een vervolg. Ik weet zelf alleen nog niet wat dat verhaal precies gaat zijn."

Meer prequels?
De film speelt zich 25 jaar voor de gebeurtenissen in Charlie and the Chocolate Factory af, dus er is voldoende ruimte om het personage verder te onderzoeken.



Regisseur/scenarist Paul King gaf daarnaast aan dat het niet zijn intentie was om te hinten naar het begin van Wonka's reis, maar hij sluit een vervolg ook niet uit:

Nog veel te vertellen
"We wilden een film met een begin, midden en einde maken die aanvoelt alsof je net een kwart van het totale verhaal hebt gezien. De film is zijn eigen ding. Hij speelt zich 25 jaar voor de opening van de fabriek af, maar in die tussenliggende jaren gebeurt er nog heel wat met Willy Wonka."



Wonka draait nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair