Terugkeer van de Joker in 'The Batman - Part II' lijkt na deze hint wel zeker

Terugkeer van de Joker in 'The Batman - Part II' lijkt na deze hint wel zeker

Zonder er echt iets over te zeggen lijkt Barry Keoghan het al te verklappen.

In The Batman nam Robert Pattinson het als de wereldberoemde superheld op tegen The Riddler van Paul Dano. Op het einde van de blockbuster wordt wel een andere schurk geïntroduceerd, namelijk de aartsvijand van 'The Dark Knight', de Joker. Hij lijkt ook terug te keren voor het vervolg.

Ondanks het feit dat er de nodige veranderingen plaatsvinden in het DCU, sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe baas, mag regisseur Matt Reeves wel gewoon zijn Batman-vervolg maken, genaamd The Batman - Part II.

Succes
Heel erg gek is dit niet. Reeves wist hoge ogen te gooien met het eerste deel en ook Pattinson zette een hele overtuigende Batman neer. Beide mannen keren dan ook terug voor de sequel, maar zo te zien zal hetzelfde gelden voor Barry Keoghan.

Keoghan, o.a. bekend van The Green Knight, Dunkirk en The Banshees of Inisherin, dook enkele minuutjes op in The Batman als de 'Clown Prince of Crime'. Tijdens een recent interview werd hem gevraagd of hij terug zou keren.

Reactie
Hoewel de 31-jarige acteur geen duidelijk 'ja of nee' antwoord geeft, is het wel te merken wat hij bedoelt: "Ik kan er nog niks over zeggen. Het zou wel heel gaaf zijn toch, om de Joker opnieuw tot leven te zien komen. Ik denk dat mijn glimlach boekdelen spreekt, als je weet wat ik bedoel?"

Oordeel zelf maar met het onderstaande videootje.



NieuwsFilm

meest populair