Rotten Tomatoes-cijfer van Zac Efrons 'The Iron Claw': groots of een misser?

Rotten Tomatoes-cijfer van Zac Efrons 'The Iron Claw': groots of een misser?

De nodige filmcritici noemen het de beste rol van de acteur die doorbrak met 'High School Musical'.

Ongeveer een maand geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de eerste recensies van The Iron Claw. Deze waren allemaal erg lovend over de nieuwe Zac Efron-film en het Rotten Tomatoes cijfer bevestigt dat de blockbuster sterk onthaald wordt.

Efron wordt door de nodige filmfanaten nog steeds niet echt gezien als een 'serieuze acteur'. Op jonge leeftijd brak hij door met High School Musical maar eerlijk is eerlijk, hij kiest telkens interessantere projecten uit.

Carrière
Na Baywatch wist de acteur hoge ogen te gooien in The Greatest Showman en kroop voor Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile zelfs in de huid van de beroemde seriemoordenaar Ted Bundy. In The Iron Claw speelt hij weer de ultra gespierde Kevin Von Erich.

Filmcritici noemen dit Efrons beste rol en de Rotten Tomatoes-score weerspiegelt dit. Op de bekende filmwebsite scoort de blockbuster voorlopig een hele nette 86%. De film werd gemaakt door Sean Durkin, die eveneens het script voor zijn rekening nam.

Verhaal
The Iron Claw gaat over de familie Von Erich, een dynastie van professionele worstelaars die geschiedenis schreven aan het begin van de jaren '80. Heb je de trailer gemist? Bekijk deze dan alsnog hieronder terug. Eind december zal de film normaal gesproken in Nederland te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair