Nieuwe adembenemende trailer 'Dune: Part Two' toont een gigantische oorlog

Nieuwe adembenemende trailer 'Dune: Part Two' toont een gigantische oorlog

Ook krijgen we een betere blik om de nieuwe personages.

Warner Bros. Pictures heeft zojuist de derde trailer van de geanticipeerde nieuwe scifi-film Dune: Part Two uitgebracht. De trailer demonstreert dat dit tweede deel een stuk grootschaliger is dan de eerste film.

Topregisseur Denis Villeneuve levert met Dune: Part Two misschien wel zijn beste film ooit, en dat zegt wel wat. Zijn belofte dat de film een stuk grootschaliger is dan het eerste deel, lijkt ook meer dan uit te komen.

Synopsis
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: Dune: Part Two onderzoekt de mythische reis van Paul Atreides (Timothée Chalamet) terwijl hij zich verenigt met Chani (Zendaya) en de Fremen terwijl hij wraak neemt op de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd.

Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, probeert hij een vreselijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

Nieuwe personages
De trailer geeft een beter blik op een aantal van de nieuwe personages die we gaan zien. Princess Irulan (Florence Pugh), Padishah Emperor Shaddam Corrino IV (Christopher Walken) en Feyd-Rautha Harkonnen (Austin Butler) krijgen allemaal hun moment in de spotlight.


Dune: Part Two is vanaf 29 februari te zien in de Nederlandse bioscopen. Het lijkt erop dat de film een speelduur van zo'n twee uur en drie kwartier heeft.

NieuwsFilm

meest populair