Deze steengoede actie parel op Netflix zet je waarschijnlijk gelijk aan voor een avond vermaak

Deze steengoede actie parel op Netflix zet je waarschijnlijk gelijk aan voor een avond vermaak

'Baby Diver' van Edgar Wright is een actiefilm die je moet hebben gezien.

Het grote voordeel van de helaas wat talrijke streamingdiensten is dat er ook heel wat goede titels terug te kijken zijn. Vaak moet je goed zoeken om zo'n parel te vinden. FilmTotaal helpt je een handje.

Zo staat op Netflix de actiefilm Baby Driver van regisseur Edgar Wright, die je kunt kennen van Shaun of the Dead en Scott Pilgrim vs. the World.

Baby Driver
De film uit 2017 heeft een hoofdrol voor Ansel Elgort. Bijrollen gingen naar onder meer TJamie Foxx, Lily James en Kevin Spacey. De ontvangst van de film is erg goed te noemen.

Zo luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes (92%): "Stijlvol, opwindend en gevoed door een geweldige soundtrack, gaat Baby Driver de weg op en is weg - wat bewijst dat snelle actiefilms slim kunnen worden geschreven zonder dat dit ten koste gaat van de spanning."

Reacties
"Zeer aangename vlotte misdaadfilm, die boordevol hapklare actie zit. Verder worden de leuke personages tof neergezet door de goede cast. De aanwezigheid van een heerlijke soundtrack tilt de film ook nog een beetje naar boven. Uiterst vermakelijk kijkvoer," schreef dragQueen op Moviemeter.



MindlessAssassiin schreef op Moviemeter: "Origineel en creatieve verfilming van een simpel heist-concept film. Karakters waren leuk, acteerwerk goed rn jezus, wat is die Lily James knap. Ook de laatste échte film van Kevin Spacey eigenlijk. Toch wel jammer wat er met zijn carrière is gebeurd, want wat een fijne acteur is het eigenlijk."

Op Netflix
Ad Astra bracht $229 miljoen op aan de BoxOffice. Gelukkig kun je de film nog een keertje kijken op Netflix.



Synopsis: 'Baby Driver' volgt een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto's die leidt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen.

NieuwsFilm

meest populair